Pris till Ysta Maskiner

YstaMaskiner som bland annat är ansvariga för försäljningen av den danska producenten GreenTecs grönytemaskiner på den svenska marknaden, har utsett till ”Importer of the Year!”.

YstaMaskinermaskinförsäljning är generalagenter för en mängd maskiner inom entreprenad, grönyta och Lantbruk och säljer dessa via privata återförsäljare runt om i Sverige.

GreenTec som utvecklar och tillverkar grönytemaskiner framhåller den goda försäljningen och det utmärkta samarbetet som huvudanledningen till utmärkelsen. Den danska tillverkaren ser även fram emot att fortsätta den positiva utvecklingen i Sverige tillsammans med YstaMaskiner. Enligt GreenTec har YstaMaskiner visat stort engagemang och kunnighet kring deras armklippare och redskapsarmar för olika bärare, utrustade med egen producerade verktyg som slaghack, häckklippare, grensågar mm. YstaMaskiner har visat professionellt affärsmanskap samt bästa service till kunder samt övriga intressenter. Även problemlösande inställning till teknik- och affärsfrågor har bidragit till beslutet att YstaMaskiner får mottaga utmärkelsen.
GreenTech säljer sina produkter i flera länder runt om i världen och YstaMaskiner har framgångsrikt utvecklat marknaden för deras breda produktprogram i Sverige, vilket nu belönas med priset ”Importer of the Year 2022”.