Maskinia öppnar fullserviceanläggning i Munkedal

Maskinia öppnar fullserviceanläggning i Munkedal norr om Uddevalla.  En ökande efterfrågan på service och maskiner i Bohuslän, norra Göteborg och Dalsland gör att de nu satsar med en egen anläggning. Med en anläggning i egen regi kommer Maskinia nu kunna ge nuvarande och framtida kunder bästa möjliga service.

Maskinia expanderar sin verksamhet väster ut och meddelar nu att de kommer att öppna en fullserviceanläggning i Munkedal, strax norr om Uddevalla, under våren 2023. Anläggningen kommer att vara belägen på Smedbergsvägen 15 och kommer att möta kundernas behov i distriktet på ett effektivt sätt.
Maskinias starka tillväxt under de senaste åren är kopplad till den utveckling samt förstärkning av verksamheten som gjorts runt om i Sverige. Både egna anläggningar och återförsäljare har bidragit till att lyfta Maskinia. Det har varit ett stort fokus på eftermarknad och det jobbet fortsätter även framåt. Maskinia ska bli bäst i Sverige på eftermarknad.
Maskinias maskinsäljare i distriktet, Mattias Carlsson, är mycket glad och stolt över att nu kunna presentera en fullserviceanläggning där han får ett fokuserat team som stöttar deras kunder och han säger:
– Kunderna kan förvänta sig att kunna se och köpa maskiner av högsta kvalitet från Maskinias breda sortiment, få service och reparationer utförda direkt på plats. För att erbjuda ännu bättre service kommer Maskinia att ha två fältservicetekniker tillgängliga för kunderna. Dessa två tekniker är Joakim Bråthén och Thomas Blom. Båda har stor erfarenhet av Maskinias märken och kommer att skapa en stor trygghet för kunderna i distriktet. Vår samarbetspartner Uddevalla Hydraul & Maskin kommer fortsatta som vanligt med att utrusta maskiner samt sälja reservdelar i området. Vi ser en stor styrka i att våra kunder kan få hjälp på flera ställen gällande delar.
– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder en fullserviceanläggning i Munkedal, säger Fredrik Holmquist, VD på Maskinia.
DE tror att deras kunder kommer att uppskatta den ökade tillgängligheten av deras produkter och tjänster i distriktet.
– Vi har planer på fortsatt expansion i Västra Götaland och i Sverige.
Maskinia har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa maskiner och tjänster till sina kunder i hela Sverige. Deras breda sortiment av maskiner från välkända varumärken som Develon/Doosan, Case och Bergmann har gjort dem till en av de ledande aktörerna på marknaden.