Annonsera i Conpot

Anders ConpotConpot distribueras till alla i branschen som vill ha Conpot med 12 nummer per år och läses av många möjliga entreprenörer och företag inom bygg-och anläggningsbranschen samt maskinfirmor.

Med en annons i Conpot når du personer som äger eller är anställda inom ovan nämnda företag. Det innebär att annonser­na i Conpot läses av personer som tar beslut vad gäller invester­ingar, bankkontakter, försäkringar, administrativa rutiner inom företaget och arbeten inom ovan nämnda branscher.

För att göra en bra och intressant facktidning krävs kunskaper, såväl praktiska som teoretiska, i ämnet. Men för att tidningen ska få det där lilla extra så den blir riktigt levande, underhållande och nyttig måste de som arbetar med tidningen ha god känne­dom om branschens företag och ett brett kontaktnät. Detta för att man verkligen ska få reda på de verkliga nyheterna och de riktigt intressanta uppslagen.

Det anser jag att vi har här på Conpot.

Efter att ha arbetat som teknikredaktör på ATL och Boggi i över tio år, den mesta tiden ute på fältet bland företag och maskiner har jag arbetat upp ett fantastiskt kontaktnät som innebär att vi hela tiden har ett stort inflöde av tips och idéer för bra reportage. Reportage som är intressanta för läsaren och som är till nytta för entreprenörens eller maskinhandlarens verksamhet.

För att annonser ska ha ett värde i en tidskrift vill det till att tidningen verkligen läses. Det vi arbetat med sedan vi övertog Conpot sommaren 2009 är att förbättra det redaktionella innehållet. Som ni märker är det nu såväl fler som bättre reportage. Något som är till stor nytta för såväl läsare som annonsör.

Eftersom vårt redaktionella fokus ligger på läsarnytta, det vill säga artiklar som ska medverka till att entreprenören får större vinst i sin verksamhen genom att får nyttiga tips och råd i Conpot är tidningen verkligt effektiv för sina annonsörer.

En annons i Conpot når en entreprenör som vill utveckla sin verksamhet för bättre resultat!!

Anders Niléhn
Chefredaktör

Ladda ner mediaplan genom att klicka nedan:
Medieplan

Prislista Banners på www.conpot.se

Banner överst på startsidan 605 x 118 pixlar
Pris per månad 2500 kronor

Banner högerspalt 195 x 195 pixlar
Pris per månad 990 kronor

Kontakta våra annonssäljare:

Anders
Anders Niléhn
+46 (0)70-630 68 77
anders@agrar.nu