Trelleborg Tires ökar produktionskapaciteten med 20%

Trelleborg Tires ökar produktionskapaciteten med 20%

Trelleborg Tires ökar produktionskapaciteten med 20%

Över hela världen kommer tillverkare närmare sina referensbehov, skyddar sig mot framtida störningar, minskar avståndet till kunder, minskar importtullar, skär ner logistikkostnader och uppnår i slutändan betydande hållbarhetsfördelar.

Däcksektorn är inget undantag, men här fokuserar fabriker inte enbart på lokalisering, de expanderar också, särskilt inom off-highway-segmentet. Det är i anläggningen i Spartanburg i USA som Trelleborg Tires expanderar.
Det är ett tydligt exempel på hur lokaliserad produktion har främjat gynnsamma förhållanden för tillväxt samtidigt som marknadens utveckling drivs framåt.
Den nordamerikanska marknaden för lantbruksdäck värderades till över 930 miljoner USD år 2023 och förväntas nå 1,3 miljarder USD till år 2030, enligt olika nyckeltrender som progressiv mekanisering inom jordbruket, större lantbruksverksamheter, ökade skördar och kortare utbytescykler.
Det är världens största jordbruksarena och sedan etableringen i USA år 2015 har Trelleborg Tires sömlöst assimilerat sig i marknadens unika landskap, och följt de specifika behoven hos amerikanska jordbrukare när det gäller att välja rätt däck för jobbet.
Genom att fokusera på lokal produktion kan företaget minimera transportkostnader och logistiska komplexiteter, förbättra den övergripande effektiviteten och lyhördheten i sina operationer. Dessutom stöder det lokala ekonomier och minskar miljöpåverkan tack vare kortare leveranskedjor och minskade utsläpp från transporter.Trelleborg Tires ökar produktionskapaciteten med 20%