Eldrivna teleskoplastare från Giant

Eldrivna teleskoplastare från Giant

Eldrivna teleskoplastare från Giant

I den mycket eftertraktade segmentet med teleskopiska hjullastare tar TOBROCO-GIANT steget fram genom att introducera den helt nya teleskopiska versionen av deras mycket framgångsrika G2700-serie.

TOBROCO-GIANT har lagt till inte mindre än 3 nya modeller i sitt sortiment. Högt räckvidd och utmärkt sikt G2700 TELE HD och G2700 TELE HD+ har en 50 hk Kubota-motor, medan G2700E TELE är den första elektriska teleskopiska hjullastaren från TOBROCO-GIANT. Genom att erbjuda kunderna alla fördelar med dess välkända kompakta design levererar maskinen en maximal höjd på gångpunkten på 3711 mm, vilket ökar lyfthöjden med 48% jämfört med X-TRA-modellerna och 24% jämfört med standardmodellerna. Framdelen av ramen är baserad på G2700 X-TRA-modellen, vilket ger utmärkt sikt på redskapet och genererar en relativt låg tyngdpunkt. Stabilo-alternativet ger högsta nivå av stabilitet och gör det möjligt för operatören att fortsätta arbeta säkert i mycket utmanande och ojämna terrängförhållanden. Smart guidningssystem Alla standard hydraulledningar är placerade inne i teleskoparmen, vilket resulterar i förbättrad sikt och skydd mot främmande föremål. TOBROCO-GIANT har optimerat kinematiken* vilket gör att pallgafflarna förblir helt parallella när lyftarmen höjs eller sänks. G2700 TELE-modellerna är utrustade med ett unikt hydrauliskt kopplingsguidningssystem (HCG) som ger enkel åtkomst och inte stör redskapet för ökad säkerhet. Som ett resultat kompromissas aldrig längden på hydraulslangen av redskapets position i förhållande till redskapets vinkel, vilket förbättrar säkerheten och undviker läckage.

Brett användningsområde G2700 TELE-modellerna har som standard en dubbelverkande hydraulisk funktion (mekanisk). Med valfria 2 extra dubbelverkande hydrauliska funktioner (proportionella), läckoljeanslutning, High Flow och en fri återgångsmöjlighet, kommer G2700 HD TELE och G2700 HD+ TELE att hjälpa kunderna att använda sin maskin inom ett brett spektrum av applikationer för att stärka lönsamheten ytterligare. G2700E TELE har en valfri extra dubbelverkande hydraulisk funktion (proportionell), läckoljeanslutning och en fri återgångsmöjlighet. Alla G2700-modeller kan anpassas efter kundens specifika behov, från hytt till säkerhetstak och olika alternativ som arbetsbelysning, radio och motvikter. Arbeta tystlåtet Precis som G2700E är G2700E TELE utrustad med 2 elmotorer. En 7 kW motor driver hjulen och möjliggör snabb acceleration upp till 20 km/h och ger enastående dragkraft. En andra 12 kW motor driver fjärrhydrauliken och säkerställer tillräcklig produktivitet med en kapacitet på upp till 40 l/min oljeflöde. Denna elektriska teleskoplastare producerar inga utsläpp och bidrar direkt till renare luft och bättre hälsa för djur och människor. Dessutom utför den sina uppgifter på ett tyst sätt. G2700E TELE levereras som standard med ett underhållsfritt 260 Ah Li-ion-batteri och kan uppgraderas till 390 Ah eller 520 Ah batteri beroende på kundens krav. Den inbyggda laddaren säkerställer att ett standardbatteri laddas från 20% till 80% på 3,5 timmar. För att markant förbättra driftstiden möjliggör den externa snabbladdaren på 300A en laddningstid på 520 Ah-batteriet från 20% till 80% på bara 50 minuter.